Институт за социолошки и политичко-правни истражувања
 • ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ТРУДОВИ ЗА ГОДИШНИКОТ НА ИСППИ /CALL FOR PAPERS

  30 Jun 2016


  ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ТРУДОВИ ЗА ГОДИШНИКОТ НА ИСППИ

  Институтот за социолошки и

  Повеќе

 • Научна Среда

  08 Jun 2016


  Институтот за социолошки и политичко правни истражувања во рамки на остварување на сопствената ми

  Повеќе

 • Годишник на Институтот за социолошки и политичко-правни истражувања

  25 May 2016


  Институтот за социолошки и политичко-правни истражувања, во рамките на издавачката дејност, од 19

  Повеќе

 • Рамка на компетенции за професионалци за човечки ресурси

  30 Dec 2015
  Повеќе
 • Рамка на компетенции за професионалци за човечки ресурси

  10 Dec 2015
  Повеќе

Гостување од Универзитетот во Варниа и Мазури, Полска

Red background

20 Jul 2016

Во периодот 11.07 до 19.07.2016 година на краток студиски престој во Институтот за социолошк
Повеќе

Научна Среда

Blue background

10 Jun 2016

Институтот за социолошки и политичко – правни истражувања (ИСППИ) при Универзитетот “
Повеќе

Брзи линкови

 • Erasmus
 • Seeds

Галерија